Wie ik ben

Sandra van Kolfschoten. MEESTER. Onderwijskundige. Organisatiekundige. Spreker. Schrijver. ConceptMeemaker. Moeder. Jonge Weduwe.

Wat ik doe

Organisaties vragen mij om nieuwe ruimte te maken. Verbinding te maken met mensen en netwerken waarvan ze het bestaan nog niet kenden. En daarmee hun eigen organisatie en vooral ook zichzelf naar een “Still confused but on a much higher level ” te brengen. Dat doe ik overigens gewoon in allerlei organisatie trajecten en vormen. Met de voeten in de klei. Geen gezweef. En ook wel. Omdat beetje loskomen van de grond soms helemaal niet verkeerd is.

Mensen en organisaties die gewoon bijzonder zijn. Of bijzonder gewoon. Niet gangbaar. En daarmee samen mooie, dus goeie dingen doen. De boel een beetje opschudden. Met verstand van zaken en hart voor de zaak.  Lichtvoetig zwaarwichtig organiseren noem ik dat. Met veel aandacht voor Welbestede LevensTijd. Van mens en van organisatie.

Ik spreek en schrijf over de onderwerpen die me bezighouden en gebeurtenissen die in mijn leven aan de orde zijn. Waar het gaat over de dingen er toe doen. Van daar uit kijk ik naar systemen en organisaties. Mijn vakinhoudelijke expertise ligt in de onderwijskunde en organisatie kunde. Ik hou van retoriek. Wat taal doet en welk perspectief het geeft. Ik schrijf graag. Voor organisaties. Voor mensen. Voor mezelf.

Partners

Met ons bedrijf MEESTERSadvies werk ik samen met mijn twee partners aan ons meesterlijke lokpaarden concept.

Voor het platform Nieuw Organiseren schrijf ik columns en meer

Vanuit mijn ervaringsdeskundigheid als Ondernemer, Rijnlander, Vrouw, Innovator en Jonge Weduwe ben ik op diverse wijze betrokken bij verschillende netwerken. Ik ken heel veel Goeie Menschen. En zij mij.

Contact

Mailen                         sandra@meestersadvies.nl

Tweetje naar             @svankolfschoten

Bellen kan ook         0621679942